قسمت کور به لطف |. ظاهر خود را بازیافت روزنامه العنبا

[ad_1]

مرد پنجاه و هشت ساله ای که به دلیل بیماری دژنراتیو ارثی نابینا شد ، به لطف یک فناوری نوآورانه که ترکیبی از ژن درمانی و تحریک نوری است ، توانست بینایی خود را تا حدی بازگرداند.

به گفته محققان مسئول این آزمایش بالینی ، که تیم های فرانسوی ، سوئیسی و آمریکایی در آن شرکت داشتند ، برای اولین بار ، این روش ، به نام optogenetics ، امکان بازگرداندن جزئی عملکرد بینایی را فراهم می کند.

بیمار در این مطالعه از رتینوپاتی رنج می برد ، یک بیماری ارثی و دژنراتیو چشم که به سلولهای گیرنده نوری در شبکیه آسیب می رساند و منجر به کاهش بینایی تدریجی می شود ، که معمولاً به کوری تبدیل می شود.

براساس تحقیقی که روز دوشنبه در مجله Nature Medicine منتشر شد ، بیمار به مرحله ای رسید که دیگر نمی توانست حضور نور را درک کند ، اما درمان او به او امکان یافتن و لمس اشیا را داد.

در بینایی طبیعی ، گیرنده های نوری در شبکیه از پروتئین های اپسین استفاده می کنند که قادر به تعامل با انرژی نور هستند و از طریق عصب بینایی اطلاعات بصری را به مغز منتقل می کنند.

بر اساس این مطالعه ، در تلاش برای بازگرداندن حساسیت به نور ، ژنی به بیمار تزریق می شود كه یكی از این پروتئین ها را به نام كریمسن R (Crimson R) رمزگذاری می كند.

– یک دفتر بزرگ و یک جعبه کوچک – و او حدود پنج ماه پس از تزریق منتظر ماند تا به بدن خود زمان کافی برای تولید این پروتئین در مقدار کافی بدهد ، سپس شروع به انجام تمرینات مختلف مجهز به عینک های شخصی مجهز به دوربین کرد.

این عینک ها ، که به طور خاص توسط محققان برای این مطالعه طراحی شده است ، امکان تصویربرداری تصاویر کهربا از شبکیه چشم بیمار را فراهم می کند.

م aسسه L’Enestito de la Viezion (انستیتوی دید) دانشگاه سوربن فرانسه ، م Instituteسسه ملی تحقیقات و م Instituteسسه ملی تحقیقات پزشکی و پزشکی ، در بیانیه مشترکی با بیمارستان پاریس ، کینز-وان ، متخصص چشم پزشکی ، اظهار داشت که “پس از هفت ماه ، بیمار شروع به گزارش علائم بهبود دید می کند.”

در بیانیه اضافه شده است: “با کمک عینک ، او اکنون می تواند اشیا را پیدا کند ، بشمارد و لمس کند.”



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *